Întrebări frecvente

Comenzi de nuntă / Botez / Alte evenimente mari
În principiu, în special pentru comenzile mari, este bine să faceți comanda din timp. Vă sugerăm să veniți cu câteva luni înainte, 3-4 aproximativ, în special dacă vă gândiți și la un candy bar. Nu vă faceți probleme dacă nu știți toate detaliile nunții / botezului la lăsarea comenzii, decoarece comanda se finalizază cu 10 zile înainte de eveniment. La luarea comenzilor se ține seama de capacitatea de producție a laboratorului, disponibilitatea suporturilor, posibilitățile de transport, etc.
În mod normal, o comandă de nuntă se face în mai multe etape. Într-o primă fază, stăm și discutăm aspecte generale; de exemplu, cam câte persoane vor fi la eveniment, ce model de tort ați dori, la ce compoziție v-ați gândit, dacă doriți prăjituri pentru acasă, pentru servit la nuntă. În această primă întâlnire vom încerca să oferim informațiile de care aveți nevoie. Dacă hotărâți să colaborați cu noi, se poate face și o degustare de torturi. O ultima întâlnire are loc cam cu 10 zile înainte de eventiment când se finalizează comanda și stabilim ultimele detalii (de exemplu cantitatea necesară, ora transportului, etc..).
Prețul se face în funcție de sortimentul ales și dificultatea decorului. Discutăm pe fiecare model în parte și stabilim prețul pe kilogram.
Depinde de model. Există unele decoruri ce pot fi realizate și în frișcă. Trebuie menționat însă că același model decorat în frișcă nu are aceeași ținută ca și în pasta de zahăr (marțipan).
În general, da, suntem deschiși la noutăți. Veniți cu propuneri, poze și discutăm pe ele.
În Timișoara încercăm, pe cât posibil, să facem transportul la ora dorită de dumneavoastră.
Da, oferim transport și în afara Timișoarei, până la aproximativ 100 km distanță si in functie de disponibilitatea masinilor.. Transportul îl efectuăm în după-amiaza zilei cu evenimentul, între orele 12 și 18 – ceea ce înseamnă că la locație trebuie să aveți o cameră frigorifică pentru tort și prăjituri (alta decât cea pentru mâncare – sarmale, friptură, etc – pentru că prăjiturile preiau mirosul mâncării).
Alte comenzi
Depinde de complexitatea comenzii și de perioadă. În perioadele mai lejere, dacă produsele comandate sunt standard, adică coincid cu ce producem oricum zilnic pentru liber, comanda se poate lua chiar si de pe o zi pe alta. Dacă, in schimb, doriți produse care nu se fac zilnic, sau torturi cu decoruri mai speciale, atunci avem nevoie sa ne spuneti cu cel putin cateva zile in avans, poate chiar o saptămână. Decorurile din pasta de zahar solicită timp atat pentru modelarea manuală cât și pentru uscare. În perioada sărbătorilor, și în special de sărbatorile mari ca și Paștele și Crăciunul, nu putem da un termen fix. Dar recomandăm să veniți cât mai din timp, deoarece oprim comenzile oricând avem acoperita capacitatea de producție. Înainte să mergeți la una dintre cofetării cel mai bine este sa dați un telefon ca să verificați daca se mai iau comenzi.
Da. Luăm comenzi telefonice, dar pentru cantități mici. De exemplu, pentru torturi până la maxim 1,5 kg. Pentru prăjituri depinde de sortiment și de ora pentru care sunt solicitate.
Produse
Da. Sunt multe produse pe care le-am scos din producția zilnică. Rețetele înca le avem, deci le puteți comanda.