Produse
Despre noi
Întrebări frecvente
Părerea ta
Contact
Produse
Despre noi
Întrebări frecvente
Părerea ta
Contact
Open the menu
previous
previous
Nou
Mărește
next
next
← Înapoi la
Prăjituri
Ora12
Reteta clasica romaneasca, cuburi de blat pufos insiropate in sirop de zahar, glasat in fondant de casa cu cacao si decorat cu o avelina mare de frisca naturala.
14
/ 17
Cremeș Special
foietaj cu cremă fiartă de ouă cu zahăr și frișcă...
Sarah Bernard
căpăcele de bezea cu nucă, cremă fiartă de ouă cu...
Ecler cu frișcă
Choux umpluta cu crema fiarta pe baza de oua dupa metoda...
Profiterol
Chou-uri umplute cu crema fiarta de vanilie sau de...
Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Despre cookie-uri
.
Am înțeles